A prémium TOP Extra üzemanyagok árát is csökkenthetjük a LUKOIL TOPUP mobilalkalmazás használatával

Hirdetés
2020.11.10. 19:02
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A LUKOIL által idén bevezetett mobilapp segítségével az autósok a kúthálózat prémium üzemanyagaihoz, a TOP Extra dieselhez és az E5-ös TOP Extra 100 benzinhez is kedvezőbb áron juthatnak hozzá, legalább 20 liter tankolása esetén. Minden vásárló szabadon eldöntheti, hogy az alkalmazáson keresztül generálható kuponkóddal a hónap mely két napján tankol literenként öt forinttal olcsóbban.

Jelentősen nőtt idén a vásárlók érdeklődése az elérhető áron kapható prémium üzemanyagok iránt. Míg 2018-ban csak az autósok fele várta el, hogy a töltőállomásokon kedvező feltételek mellett juthasson hozzá ezekhez a termékekhez, addig idén ez az arány már elérte a 70%-ot a hazai LUKOIL-kutakat fenntartó Normbenz Magyarország Kft. felmérése szerint*. A prémium üzemanyagok rendszeres használata segíthet a motor és az üzemanyagrendszer tisztításában, illetve tisztán tartásában, valamint a lendületes vezetési élmény átélésében, s a kutatás eredményei alapján egyre több és több autós számára fontosak ezek az előnyök.

topup 727x409px kutfoto.png

Ezt az igényt felismerve a 77 magyarországi LUKOIL-töltőállomást üzemeltető Normbenz Magyarország Kft. a kedvezményes árú tankolás egyéni időzítését lehetővé tevő alkalmazása bevezetésekor úgy döntött, hogy a LUKOIL TOPUP használatával nemcsak a normál, hanem a prémium üzemanyagok árait is csökkenthetik a kúthálózat vásárlói. Havonta két, tetszőleges időpontban így a felhasználók a prémium TOP Extra diesel, valamint a TOP Extra 100 benzin árát is literenként 5 forinttal csökkenthetik, legalább 20 liter tankolása esetén.

Nem véletlen, hogy az idén márciusban bevezetett mobilapp gyorsan népszerű lett az autósok körében, hiszen használata rendkívül egyszerű: legalább húsz liter üzemanyag tankolását követően elegendő az alkalmazásban megérinteni a kuponkód generálására szolgáló gombot, majd az így lekért kód bemutatásával érvényesíthető a kedvezmény.

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy az elmúlt években nőtt a prémium üzemanyagok iránti érdeklődés. Erre a vásárlói igényre építve döntöttünk úgy vásárlóink havonta kétszer a LUKOIL TOPUP használatával a TOP Extra diesel és a TOP Extra 100 benzin árait is csökkenthetik literenként öt forinttal – hangsúlyozta Molnár Róbert, a Normbenz Magyarország kereskedelmi és üzemeltetési igazgatója.

További részletek: www.lukoil.hu/topup

Az alkalmazás letöltése Androidra: http://bit.ly/2I2s6XT

Az alkalmazás letöltése iPhone-ra: https://apple.co/38dhFeV

*Forrás: a Momentor Research 2020. és 2018. évi kutatásai

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.