Ezt próbáld ki: A Shell eddigi legjobb teljesítményű üzemanyaga a hazai kutakon

Hirdetés
2023.09.27. 14:28
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagok teljesen megújíthatják a motor teljesítményét.

Nincs szükségünk mérnöki tudásra ahhoz, hogy észrevegyük, ha zuhanyzáskor nem folyik a zuhanyfejből megfelelő nyomással a víz. Nem csupán a fürdés élménye romlik ilyenkor, de a zuhanyfejet is tönkreteszi egy idő után a rárakódott vízkő. A gondosabbak megelőzik ezt, és rendszeres vízkőtlenítéssel óvják a fürdőszobai eszközök épségét és szépségét.

Ritkán gondolunk ugyanakkor arra, hogy ehhez hasonló folyamat az autónk motorjában is elindulhat a rendszeres használat során. Természetesen nem a vízkő támadja meg az autónk szívét, de az autószerelők gyakran találkoznak a motor kulcsfontosságú alkatrészein teljesítménycsökkentő lerakódásokkal, melyek használat közben keletkeznek. Ez a probléma a motor teljesítményének csökkenéséhez, ezáltal rövidebb motor élettartamhoz vezethet, orvoslása költséges és sok bosszúsággal járhat. De hol keletkeznek a lerakódások? Az üzemanyagellátó-rendszer olyan létfontosságú alkatrészein jelentkeznek, mint a benzinmotorok beömlőszelepe vagy a dízelmotorok üzemanyag-fecskendői. Eltávolításuk nehéz, és még a motort is akadályozzák a legjobb teljesítmény elérésében.

Ha eddig el is került a motorhiba réme, akkor is akad bőven jel, amely a motorban lévő lerakódásokra utalhat: a már említett csökkenő motorteljesítmény mellett a megnövekedett üzemanyag-fogyasztás és a magasabb szén-dioxid kibocsátás miatti környezetkárosítás is ide sorolható.

Továbbfejlesztett prémium üzemanyaggal a tisztább motorért

Te is tehetsz az autód motor teljesítményének növeléséért és a felesleges bosszúságok elkerüléséért, sőt, még a vezetési élményed is javulhat, ha prémium üzemanyagra váltasz. A Shell V-Power több év munkájával továbbfejlesztett benzin és dízel üzemanyagai Magyarországon is elérhetők. A Shell V-Power prémium üzemanyagok akár 100%-ban eltávolítják a teljesítménycsökkentő lerakódásokat a motor kulcsfontosságú alkatrészeiről, és rendszeres használatuk megvédi a létfontosságú motoralkatrészeket a jövőbeni lerakódások felhalmozódásától is. Ha a Shell V-Power termékcsaládot választod, javulhat a motorteljesítmény, legyen szó régebbi, vagy újabb típusú autóról.

A Shell V-Power üzemanyagokat olyan, világszinten vezető autóipari vállalatok ajánlják, mint a Scuderia Ferrari, a BMW M sorozat és a Ducati. A Scuderia Ferrarinak szállított Shell V-Power versenyüzemanyag 99%-ban azonos típusú összetevőket tartalmaz, mint a Shell V-Power Racing utcai üzemanyag.

Látogass el te is a Magyarországon működő, prémium üzemanyagot kínáló Shell töltőállomások egyikére, és próbáld ki a továbbfejlesztett Shell V-Power üzemanyagokat autód egészségéért!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.