Még ne csomagold el az autót télre, parkoljuk együtt egy utolsót idén

Parkoló Parádé 23 - 2018.10.21.

2018.10.10. 11:43

Ugye nem akarsz úgy ráfordulni a télre, hogy nem parkoló parádézol még egy utolsót velünk? Mázlid van, október 21-én összejövünk még a Hungexpón, hogy feltöltsük egymást autóbuzériával a nehéz hónapok előtt.

IMG 0709

Túl vagyunk már néhány késő őszi Parkoló Parádén ahhoz, hogy le merjük írni: elsárgult falevelekben gázolva is ugyanolyan jó buli ez a nagy közös parkolás, mint az első tavaszi napsugarak fényében vagy a nyári forróságban. Ezért merünk még egy PP-t beszervezni idénre, ami a rendezvény történelmének huszonharmadik összeparkolása lesz. A helyszín a szokásos, a program is nagyjából, de ha megnézed lent a programokat, lesz ott újdonság. 

IMG 0801

A legfontosabb tudnivalók címszavakban:

23. Parkoló Parádé: 2018.10.21., vasárnap, 12-18h

Helyszín: Budapest, Albertirsai út, Hungexpo.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

Gyerekeknek:

  • Kreatív játszóház zsonglőrrel. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.

Fontos infók:

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben (akár SZÉP kártyával is megveheted) 2018.10.21. 11:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/főA rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a  Totalcar Parkoló Parádéra  és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek. 

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére.

Látogatói kapunyitás  12 órakor.
Belépés:  autóval a 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.