Ha kevésnek találod a TAP kihívását!

Szlalomverseny a Parkoló Parádén!

2021.08.02. 13:55

Most igazán városi hangulatban - a Hungexpo utcáin - biztonságos körülmények között lehet szlalomozni a Parkoló Parádén. A Magyar Szlalom Bajnokság következő futama látogat erre a helyszínre, ahol a kezdők és a haladók is kipróbálhatják magukat. Ugye láttad már a Tulaj a Pályán TAP sorozatot? Itt egy hosszabb pályán; egy kicsit nagyobb felhajtással élheted át mindazt, amit ott. 

Mi a verseny célja?  A bójákkal kirakott nyomvonalat hiba nélkül a leggyorsabban teljesíteni. Fotocellás időméréssel és profi személyzettel.

Mi kell hozzá? Nézd meg ezt a videót:

Alaphelyzetben csak egy sisak kell a nevezési díj mellé ha széria autóval jössz. Ha már tuningolt, főleg nem rendszámképes autód van, akkor esetleg több is, de mindent megtalálsz a versenykiírásban és a sorozat honlapján.

Mikor?

A 32. Parkoló Parádén, augusztus 8. -án a Hungexpó területén.

Ha versenyeznél, akkor a fentieket átnézve és nevezve 7-8 óra között érkezz a 2-es kapunál lévő bejárathoz.

Ha a néznéd: a PP időtartama alatt biztonságos helyről követheted az eseményeket. Hangosbemnondóval és élő időeredményekkel

A sportesemény az aktuális rendelkezések alapján Covid igazolás NÉLKÜL látogatható a versenyzőknek és a csapattagjaiknak. 

Ezt az autót is megnézheted mozgásban:

2024 első Parkoló Parádéja április 28-án, vasárnap nyitja meg kapuit!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

 • Kijön az eseményre a Totalcar Bamakós csapata és számos más résztvevő, hogy beszámoljanak élményeikről! Marciék kalandjaihoz pedig kattintsatok a videóra!
 • Újra lesz Parkoló Parádés Autóztatás! Ez a Hungexpo területén, lezárt szakaszon egy kényelmes autókázást jelent a látogatókkal. Ha szeretnéd megmutatni az autód mindenkinek, itt a helyed!
  Ha vállalod, hogy ésszel közlekedsz és van érdekes youngtimered, oldtimered, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot! Megsúgom, ha újabb, de szerinted valami miatt izgalmas autód van, akkor is kitöltheted! Ha csak szeretnél a 3-as fogadó előtt a díszköves területen kiállítva szerepelni, akkor is töltsd ki!
  A jelentkezés nem jelent automatikus bekerülést, de ne csüggedjen az se, aki esetleg nem kerül be első körben, a helyszínen a felszabaduló helyek függvényében még bekerülhetsz.

 • A korábbi autóztatásokról képek itt alant illetve ide kattintva elolvashatjátok Gajdán Miki beszámolóját is!
 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
 • Össznépi érdekesautó-nézegetés, bandázás és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2024.04.28. 11:30-ig 1990 Ft/fő, a helyszínen váltva 2600 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 18 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 12 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felső megállónál vannak, ami majdnem a Hungexpo 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel is igénybe veheted. 

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény területén nyílt láng használata tilos!

A rendezvényt "szinte" minden időben megtartjuk!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.