Vésd be a naptárba: szeptember 16-án újra TC Tréning!

2023.08.29. 18:25

Még egyelőre borzalmasan meleg van, de nincs már távol a dzsekik, pulóverek és sálak időszaka. Mielőtt még beköszönt az ősz, majd az autós szempontból sokkal lényegesebb tél, még pont lesz egy vezetéstechnikai tréning, ahol felkészülhetsz a csúszós útviszonyokra. Ez a TC Tréning lesz, méghozzá szeptember 16-án, természetesen a Groupama Tanpályán, a Hungaroringen. Három csoportot indítunk, de jelentkezz minél előbb, nehogy lemaradj.

Az évek során az esemény alapjai maradtak hasonlóak: Groupama Tanpálya, több kisebb csoport, sok élmény és sok tanulás. Ha még nem voltál, de minden részletre kíváncsi vagy, mielőtt jönnél, akkor remek helyen jársz, ebben az anyagban minden fontos infót megosztunk.

Hol is lesz?

Az előző évekhez hasonlóan a tréningnek idén is a Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya ad otthont, mely hozzáértő szakembereivel és korszerű berendezéseivel garantálja, hogy a résztvevők hasznos ismeretekkel és készségekkel gazdagabban térjenek haza. Ráadásul a szokásoknak megfelelően idén is részt vesz az eseményen a Totalcar két munkatársa, akik tanácsokkal és sztorikkal igyekeznek majd színesíteni és segíteni a tanulást.

Praktikus tipp: ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként, és ne a Tanpályát, mert azt rosszul tervezik a navigációk.

Három csoport

Ami különbség az eddigi tréningekhez képest, hogy ezúttal nem tematikus csoportok lesznek. Bárki jelentkezhet bármelyik csoportba, nincs megkötés az autóval kapcsolatban. Lesz egy reggeli, egy délelőtti és egy délutáni csoport. Minden csoportba 30 főt várunk, tehát összesen 90-en jöhettek.

Mennyit kell fizetnem és mit kapok a pénzemért?

Mivel idén 25 éves a Groupama Tanpálya, az árakat is ehhez igazítottuk: a részvétel egységesen 25 000 forint.

Milyen autóval jöhetek?

Fontos, hogy a jármű műszakilag legyen rendben, legyen üzembiztos, és ne legyenek benne széthagyott kacatok, amik az utastérben röpködhetnek manőverezés közben. A gumik állapota, profilmélysége is legyen megfelelő. Az sem baj, ha nincs blokkolásgátló vagy menetstabilizátor, instruktoraink az autó adottságaihoz igazodva mondják el a végrehajtás módját.

Jól hangzik? Itt tudsz jelentkezni:

Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként! Fontos, hogy a megjelölt időpontok a tréning kezdetére vonatkoznak, tehát akkor már kezdünk. Arra kérünk, hogy a gördülékeny lebonyolítás miatt nagyjából 30 perccel érkezz a főbejárathoz, ahonnan csapatosan megyünk majd el a tanpályáig. Jelentkezni az alábbi linkeken tudtok:

Totalcar reggeli tréning – 9:00-11:00

Totalcar délelőtti tréning – 11:00-13:15

Totalcar délutáni tréning – 14:30-16:30

Mindenkit várunk szeretettel!