SUV 4X4 TRÉNING TEREPEN MOST VASÁRNAP, CSAK 5 SZABAD HELY MARADT

2023.10.13. 15:15

Megérkezett az ősz, kezd hűvös lenni és egyre többször van borongós, nyirkos idő. A tél sincs már messze, nem árt felkészülni a csúszós utakra. Egy remek vezetéstechnikai tréning mindig jól jön a téli időszak előtt, ismét megszerveztük. Idén már csak két TC Tréning lesz, a következő október 29-én, amire már most tudsz regisztrálni.

 

Az óriási érdeklődésre tekintettel bővítettük a csoportot, jelentkezés vasárnapra itt: Totalcar SUV 4X4 tréning (csak összkerékhajtással!) – 12:00-16:30

Az évek során az esemény alapjai maradtak hasonlóak: Groupama Tanpálya, több kisebb csoport, sok élmény és sok tanulás. Ha még nem voltál, de minden részletre kíváncsi vagy, mielőtt jönnél, akkor remek helyen jársz, ebben az anyagban minden fontos infót megosztunk.

Hol?

Az előző évekhez hasonlóan a tréningnek idén is a Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya ad otthont, mely hozzáértő szakembereivel és korszerű berendezéseivel garantálja, hogy a résztvevők hasznos ismeretekkel és készségekkel gazdagabban térjenek haza. Ráadásul a szokásoknak megfelelően idén is részt vesz az eseményen a Totalcar két munkatársa, akik tanácsokkal és sztorikkal igyekeznek majd színesíteni és segíteni a tanulást.

Praktikus tipp: ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként, és ne a Tanpályát, mert azt rosszul tervezik a navigációk.

Ezúttal is három csoport lesz

A reggeli és a délelőtti csoportba bármilyen autóval érkezhetsz, a délutáni csoportba azonban csak SUV-ket, vagyis hobbiterepjárókat várunk. A két korai csoportnál nincs semmilyen megkötés, az SUV-s esetén viszont kérlek vedd figyelembe, hogy oda kizárólag összkerékhajtású autók jöhetnek. Utóbbi azért fontos, hiszen ezúttal az egy hosszabb tréning lesz, több olyan feladattal, amit kimondottan összkerekes autókra szabtak.

A hagyományos csoportokba 30 főt várunk, a hobbiterepjárósra pedig 10-et, tehát összesen 70-en jöhettek.

Milyen feladatok lesznek, mit lehet gyakorolni?

A reggeli és a délelőtti tréningen három pályán lesz oktatás: lesznek rántópados gyakorlatok, szlalom, illetve lejtő- és hegymeneti pálya.

A SUV tréning ezúttal jóval hosszabb és komplexebb lesz: egyórás elméleti oktatással indul, ahol szó lesz a hobbiterepjáról vezetési sajátosságairól is. A másik két csoport feladataihoz hasonlóan itt is lesz rántópad, lejtmenet és hegymenet. Ezt egészíti ki a Hungaroring Cross pályás gyakorlás és az erdei vezetés.

Mennyit kell fizetnem és mit kapok a pénzemért?

A reggeli és a délelőtti, hagyományos képzések ára a korábbiakhoz hasonlóan 25 ezer forint, míg a SUV tréning 55 ezer forintba kerül. Utóbbinál az indokolja a többletet, hogy jóval hosszabb tréningről van szó, amiben helyet kapnak speciális, összkerekes autókhoz igazított feladatok is.

Milyen autóval jöhetek?

Fontos, hogy a jármű műszakilag legyen rendben, legyen üzembiztos, és ne legyenek benne széthagyott kacatok, amik az utastérben röpködhetnek manőverezés közben. A gumik állapota, profilmélysége is legyen megfelelő. Az sem baj, ha nincs blokkolásgátló vagy menetstabilizátor, instruktoraink az autó adottságaihoz igazodva mondják el a végrehajtás módját. És ahogy már a csoportoknál is említettük: a délutáni, SUV-s csoportba csak összkerekes autókat várunk, hiszen speciális feladatok is lesznek majd.

Jól hangzik? Jelentkezni itt lehet:

Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként! Fontos, hogy a megjelölt időpontok a tréning kezdetére vonatkoznak, tehát akkor már kezdünk. Arra kérünk, hogy a gördülékeny lebonyolítás miatt a kezdési időponthoz képest nagyjából 30 perccel korábban érkezz a főbejárathoz, ahonnan csapatosan megyünk majd el a tanpályáig. A kezdési időpontokat már így írtuk ki, tehát a például a 8:30-kor induló csoport esetén elég ekkorra megérkezned, az eligazítás 9-kor indul.

Update: a hagyományos csoportok beteltek!

Jelentkezni az alábbi linkeken tudtok:

Totalcar reggeli tréning – 8:30-10:45

Totalcar délelőtti tréning – 11:00-13:15

Totalcar SUV tréning (csak összkerékhajtással!) – 12:00-16:30

Mindenkit várunk szeretettel!