Hello MHT! - itt a Mustang Lovagoknak dedikált TC vezetéstechnikai tréning (Update: betelt)

2024.05.17. 09:43

A Farkas Viktorral való találkozásunk rajtrácsán úgy döntöttünk, hogy közelebb parkoljuk egymáshoz az MHT és a TC szekerét. Ennek első felvonása egy nektek dedikált tréning időpont, amire harminc autóval jelentkezhettek. Ha ezt most sikerül megtölteni, hamarosan szervezünk egy nagy sebességű tempó tréninget is, addig pedig gyertek, várunk, nyomjuk!

Mivel hozzánk hasonlóan ti is autót és vezetést szerető arcok vagytok, most nem folyok külön bele, hogy miért fontos részt venni egy ilyen vezetéstechnikai tréningen. Nagy teljesítményű autókat használtok, pontosan tudjátok, hogy mit jelent megfogni a lovakat, ha arra van szükség. 

Hol lesz és mikor?

A többi tréninghez hasonlóan az MHT-TC tréningnek is a Hungaroring, azon belül a Groupama Tanpálya ad otthont, mely hozzáértő szakembereivel és korszerű berendezéseivel garantálja, hogy a résztvevő Mustang tulajdonosok hasznos ismeretekkel és készségekkel gazdagabban térjenek haza. Ráadásul a szokásoknak megfelelően részt vesz az eseményen a TC két munkatársa, akik tanácsokkal és sztorikkal igyekeznek majd színesíteni és segíteni a tanulást, na meg fotóznak is, hogy legyen utána mit visszanézni. 

A dátum 2024 június 9. Találkozó a Hungaroring bejáratánál és közös begurulás 14:00-kor, tréning kezdés: 14:30.

Találkozó a Hungaroring főbejáratánál, a parkolóban. Tipp: ha navigációval jössz, a főbejáratot add meg célpontként, és ne a Tanpályát, mert azt rosszul tervezik a navigációk.

6ffe411e-31a8-4e82-b1cd-b913de993478

Mennyibe kerül?

A részvétel egységesen 27 500 forint. Elméleti képzéssel kezdünk, utána jön a pálya, vagyis a rántópados ABS tesztpálya, meg a szlalom, lejtő-és hegymeneti pálya.

Milyen autóval jöhetek?

A TC-MHT tréningre kizárólag Mustang volánja mögött nevezhetsz. Abban az esetben, ha nem telik be a csoport néhány nappal a kezdés előtt, kénytelenek leszünk megnyitni az időpontot más típusoknak is. Ugye nem kell mondanunk, hogy 30 Mustang mennyire jól nézne ki Daciák nélkül a pályán egyszerre? :)) 

Benne vagy? Itt tudsz jelentkezni:

TC-MHT tréning jelentkezéshez kattints ide.