Tuningolt Trabantok

2008.04.08. 11:03

Gyulavitéz tegnapi narancssárga tuning-Trabantjajára több olvasónk is küldött levelet, megmutatva nekünk a saját környezetükben lévő, Mazsolához hasonló szép tuning-Trabikat. Én örülök, hogy Mazsola és gazdája nincsenek egyedül, és sok ilyen szépen és igényesen feltámasztott Trabi szaladgál útjainkon.

Feladó: Zoli

Küldve: 2008. 04. 07., H 2:05

Címzett: Gyulavitéz

Tárgy: trabi14

Üdvözletem!

Én a trabantos cikkből kifolyólag írok, mivel tudok még egy hasonlóan sok idővel és pénzből megépített igényes trabantot. Egy településen lakom a sráccal, sőt a szomszéd utcában lakik :). Neki már jó pár (kb. 5 éve) már megvan a trabi, igazából az utóbbi években csak kisebb módosítások voltak rajta, mikor készen lett már kb. a mai állapotára hasonlított.  Gyorsulásra is építette, nem utolsó sorban utcára, megjelenésre. Állítólag vannak olyan hírek, hogy 2 millát is kóstál az ára, de igazán a gyerek nem szokta lobogtatni, motorteret is ritkán nyit. Pár link a kocsijáról:

Akit érdekel, itt megnézheti a kék trabi adataitegy videót, ahol egy BMW-vel gyorsul, és egy másikat, ahol egy Lexussal.

Esetleg érdemes lenne vele is felvenni a kapcsolatot, újabb érdekes cikket lehetne vele készíteni. Ha a srác vállalná hogy bemutassák a trabiját akkor sztem könyen meg is lehetne valósítani mert Pesttől mindössze 40 kilóméterre volna délre, Kiskunlacházán. Ha esetleg érdekelné akkor jelezze és megpróbálok szerezni nevet, címet, telefonszámot.

Üdvözlettel: Zoli.

 

Feladó: Péter

Küldve: 2008. 04. 07., H 9:51

Címzett: Gyulavitéz

Tárgy: trabi14

Egy régi ismerős tuningolt trabija, esetleg érdekelhet titeket!

üdv.:
Péter

Feladó: Csücsi

Küldve: 2008. 04. 07., H 8:57

Címzett: Gyulavitéz

Tárgy: trabi14

Kedves Gyulavitéz!

Rally trabiból sincsen már sok, de azért egy van, amit feltétlenül kiemelnék.

Merencsics Árpi barátom (és Győrött hallgatótársam) versenyautója! Érdemes megtekinteni...többszörös bajnok csapat!

További szép napot!
üdv.: Csücsi