Villanykaros elmélet

2008.08.06. 12:21

Feladó: Villanykaros Gábor
Küldve: 2008. 08. 05., K 13:20
Címzett: Papp Tibor
Tárgy: qashqai_2007  

Tisztelt Szerkesztő!

Nehéz elképzelni hogy nem kapott a totalcar vagy Ön ezért a cikkért egy szép summát a Nissantól.
NAGYON régóta van már meg a Quashqai eredménye.....miért pont most közölték? Illetve ha frisskorában nem , akkor most miért?

Üdvözlettel, 

Gábor

Kedves Gábor,

nem, sajnos:). Igazából még tesztautót sem kapunk tőlük. Winkler is egy ismerősétől szerzett egy Qashqai-t, a múltkori kugás cikkhez.

Az a helyzet, hogy eddig nem volt rá kapacitás, így most az én dolgom, hogy a Totalcaron utolérjük magunkat az elmaradt törésteszt-eredményekkel. Tehát amennyiben a közeljövőben új törésteszteket látsz a TC-n, az azt jelenti, hogy most kerültek sorra. Ahogy a Tiguan, a Peugeot 308 is már tavalyi teszt volt, de a Mitsubishi Outlander is. És ők sem fizettek szép summát. De az ötlet nem rossz. Van, aki viszont azért fizethetne, hogy ne hozzuk le, mondjuk pont a Nissan Navarrát említeném - pedig azt is lehoztuk.

Üdv a villanykarra:
Papp Tibor

Feladó: Villanykaros Gábor
Küldve: 2008. 08. 05., K 20:09
Címzett: Papp Tibor
Tárgy: Re: qashqai_2007
 

Tisztelt Tibor!

Köszönöm válaszát:) Persze kicsit rosszindulatú volt eleve a feltételezés, de hát ki tudja.....ugye Önöknek van véleményformáló képessége, aztán előfordulhat, hogy ezt valaki felhasználná. Kicsit meglepett a késői beszámoló. Most más nem jut eszembe, de biztos lesz még "piszkálnivaló" :)

Üdv, Gábor.