Nincs mese, autós nép a magyar

2016.04.24. 18:04 Módosítva: 2016.04.24. 18:04

Az autórajongó fura jószág. Az ember azt hihetné, hogy semmit sem tud a pénzről, hisz milliókat költ százezres vackokra. De csak ért hozzá, mert valahogy előteremtette. Egy biztos viszont, baj van a fejében. Szerencsére.

A negyedik falat ledöntve néz ki  Benny Hill a közönségre: Mazda 929L, OT-s rendszámmal! Tucatnyi jelző jut ilyenkor az ember eszébe, de a legpontosabb a beteg, a szó összes értelmében. De jó kis hely ez az ország, ahol olyan klinikai esetek vannak szabadlábon, akik szerint ez jó ötlet. Ahogy OT-ra vinni egy GMC pickupot, vagy Velorexet tuningolni.

Az Oldtimer Premier ilyen csodabogarak gyűjtőhelye. Kedves, fura szerzeteké, akik értelmetlennek tűnő dolgokba ölnek időt, pénzt, családi békét, mert kevés volt nekik a szőnyegen tologatni KITT-et, meg kellett építeni.  A Mini mögé kellett egy még minibb Mini-utánfutó. A Celica Suprára OT-vizsga kellett. Egy DeLorean pedig mit sem ér Doc Brown videókamerája nélkül.

Nézegessenek két galériányi képet autókról, emberekről, egy jó rendezvényről, és ha kihagyták volna a 2016-os Oldtimer Premiert, jövőre pótolják be!