2011.12.28. 11:29

Az idén novemberben Thaiföldet ért természeti csapás a valaha volt egyik legsúlyosabb, amit ebben a régióban jegyeznek. 50 éve nem volt ekkora áradás, 610 ember vesztette életét, többmilliárd dolláros károkat szenvedett az ország.

Ahogy a víz lassan visszavonult, úgy kerültek napvilágra az addig elöntött részek és úgy növekedett a becsült kár. A súlyosan érintett Ayutthaya tartományban komoly károkat szenvedett a Honda ottani gyártóüzeme.

Hogy elejét vegyék az esetleges spekulációknak és annak, hogy a károsodott autók bármilyen módon forgalomba kerüljenek, úgy döntöttek, hogy bezúzzák a gyárudvaron elöntött 1055 teljesen új autót. Zömében Jazzek, Civicek és Insightok kerültek a zúzógépbe, bár pár tucat példányt sikerült megmenteniük azzal, hogy az utolsó pillanatban a gyárhoz tartozó felüljáróra parkolták őket.

Szomorú látvány, de szükségszerű.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.