A Nissan veri az internetet felforgató feneket?

2014.11.13. 15:00

A napokban a fél net az amerikai celeb-szexszimbólum, Kim Kardashian meztelen hátsójára figyelt: a szupernormális idomok a Paper magazin téli számában láthatók, de bárki rájuk találhat, ha beírja a keresőbe a Kardashian Ass Paper Magazine kulcsszavakat.

A Nissan jó érzékkel igyekszik hasznot húzni a jelenségből: a cég Twitteren közölt egy képet, amelyen Kim mellett a Nissan GT-R Nismo látható hátulról, azzal a felirattal, hogy a mienk nagyobb. Ügyes reklámfogás, bár egy kicsit sánta: a 600 lóerős autónak valóban elég széles a fara, de az olajjal bekent Kim fotója azért többek számára lehet felkavaró élmény, mint a gyors sportkocsié.

Mondjuk ha már női idomokhoz kell hasonlítani gyors sportkocsikat, van néhány jobb jelöltünk – akár az utolsó Mitsubishi Eclipse-nek, akár az AMG GT-nek fenékszerűbb hátsója van, mint a szögleges GT-R far.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.