2015.02.11. 06:26

Tud valaki mondani még egy olyan munkahelyet, ahol ennyi fajta szupersportkocsi van a garázsban? Ráadásul állami szervnél? Biztos vannak nehéz pillanatok a dubaji rendőrség életében is, de a videón látottak után azért irigykedünk egy kicsit.

Dubajról a legtöbb embernek rögtön a luxus, a csillogás, a menő szállodák és a sporkocsik ugranak be. Hogy is nézne ki, ha ilyen környezetben Astrák és Golfok szolgálnának és védenek? Értehető tehát, hogy a rendfenntartóknak miért van szükségük ilyen komoly gépekre. Persze ha már van mit, szereti mindenki mutogatni. Nincsenek ezzel máshogy a világ többi részén sem. A dubaji rendőrök fogták a flottát és kanyarogtak egyet a városban. Hogy minél többen láthassák ezt, videóra vették, profin megvágták, tettek alá egy kis zenét (persze ügyelve a motorhangok megtartására), és kilőtték a világhálóra. Másfél perc nyálcsorgatás Ferrarival, McLarennel, G Mercivel, BMW-vel, Bugattival, Nissan GT-R-rel, Bentley-vel, Lamborghinivel, R8-cal, Lexus RC-F-fel és rengeteg kék villogóval.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.