2015.07.24. 16:06

Minden bizonnyal élete legnagyobb meglepetése érte azt az autótulajdonost, aki egy Tennesse állambeli üzletből kilépve szembesült azzal, hogy Subaru Outbackjének tetején egy Chevrolet Camaro parkol.

A napokban Maryville városában történt meg ez a furcsaság, méghozzá egy élelmiszerbolt parkolójában. Az áruház alkalmazottjai az eset után elmondták, látták a piros Camaro vezetőjét kikászálódni autójából, de nem látszott rajta, hogy megsérült volna. Azt viszont ők sem tudták megmondani, hogyan került a Chevy a japán kombi tetejére.

A nem mindennapi baleset körülményeit a helyi hatóságok vizsgálják, ebben pedig minden bizonnyal nagy segítségükre lehet majd az amerikai sportkocsi vezetője – már amennyiben fel tudja idézni az eseményeket. Az mindenesetre örömteli, hogy senkinek nem esett baja a mutatvány során.

Az elmúlt néhány hónapot tekintve ez már nem az első hasonló eset. Május elején egy Volkswagen Touareg vezetője pánikolt be attól, hogy túl közel ment egy méregdrága Porschéhoz, ijedtében pedig aztán rá is parkolt annak tetejére. Néhány nappal később pedig éppen egy Porsche 911-es volt a vétkes, ugyanis egy lendületes elindulással befurakodott az előtte haladó Ford Mondeo alá.

A mostani helyzet ezekhez képest mégis nagyon rejtélyesnek számít. Sem a két autó formaterve, sem pedig az egymáshoz viszonyított pozíciója (a Camaro lényegében keresztben áll a Subarun) nem ad magától értetődő magyarázatot.