2021.12.29. 12:37

A koronavírus miatt ugyan többször is elhalasztották már, nagyon úgy fest, idén márciusban végre bemutatják a legújabb Batman-filmet. A Denevérember rajongóit persze erősen megosztotta, hogy a címszerepet Robert Pattinson játssza, de kár lenne korán ítélkezni. Mindenesetre most napvilágot látott egy új előzetes, amelyen már mozgásban is látszik az új Batmobil, az álarcos igazságosztó járműve.

Az elmúlt évtizedekben láttunk már egy pár igen elborult alkotást Batmobil név alatt, ezek többnyire eléggé elrugaszkodottak voltak, csak ritkán álltak közel megjelenésükben egy rendes személyautóhoz. A mostani ebben a tekintetben egy kicsit más. Nem annyira tankszerű, de annál vagányabb, mintha csak egy Mad Max-filmből szakadt volna ki. Jól hozza a klasszikus izomautós arányokat, fenekéből pedig kilóg a motorja.

Annyi biztos, hogy nem csak ez az egy jármű áll majd a legújabb Denevérember garázsában. Még a nyáron járta be az internetet a felvétel, amelyen Pattinson – vagy kaszkadőre – a Batcycle-nek keni, a Batman motorja sokkalta futurisztikusabb, mint amilyennek a friss Batmobil tűnik.