Ez történik, ha tankkal hajtunk át egy BMW Z4-en

2022.12.14. 11:05

Eddie Hall neve ismerősen csenghet sokaknak, pár hónapja mi is megírtuk, milyen meglepett arcok fogadták, amikor elhatározta, lemosatja a tankját (oké, oké: lánctalpas harcjármű, stb.). A korábbi profi bokszoló és erőemelő azóta sem unta meg a CVR(T)-t, különféle meghökkentő dolgokat csinál vele. Most például egy BMW Z4-esen taposott végig a lánctalpassal. Mielőtt továbbhaladnánk, szavazz, hogy szerinted mi lett a vége:

Mi lesz a BMW-vel, miután átmegy rajta a tank?

A bitang hosszú videóban 9 és fél perc környékére érdemes tekerni, ott jön a lényeg, maga az attrakció. 13:10-nél meg a meglepődés. Íme tehát, a teljes műsor:

A megfejtés tehát, hogy a Z4-es kibírta, utána vígan elhajtottak vele, de azért egy kevés karosszériamunka mellett az autóüveg-klinikának is lesz vele melója. Amúgy bő 8 tonna a tank tömege, szemben a Z4 1,3-1,4 tonnájával. Utóbbinak persze roadsterhez méltón elég merevnek kell lennie, és most a jelek szerint ki is állta a próbát, amire soha senki nem készítette fel. Csak most ne akarják rásózni senkire sérülésmentesként.