Megszólaltatták a sofőrt, aki alatt beszakadt az út

2023.01.17. 15:28

Humoros kedvében találta a dehir.hu annak a BMW-nek a sofőrjét, aki alatt néhány nappal ezelőtt egyszerűen beszakadt az út. A nem túl nagy méretű 1-es BMW sofőrje egy építőipari vállalkozó, aki éppen napi ügyeit intézte: épp a könyvelőjéhez tartott, amikor őt és autóját elnyelte a föld - vagy talán inkább az aszfalt - a debreceni Rakovszky utcában.

Mint utóbb kiderült, a közelben dolgozó szakemberek már látták az útburkolat repedését - korábbi beszámolók szerint egyenesen az út hullámzását -, és megpróbálták időben megállítani a BMW gyanútlan sofőrjét. A megállás után azonban csak azt érezte a vállalkozó, mintha lifttel indult volna meg a mélygarázs felé.

A különös balesetet szenvedett sofőr viccelődve mesélte az újságírónak, hogy ha eladná az autót, és bejelölné az “enyhén sérült” rubrikát, akkor először biztosan nem arra gondolnának az érdeklődők, hogy ez alatt a BMW alatt szakadt be az út Debrecenben. A vállalkozónak egyébként nincs miért aggódnia: biztosították róla, hogy minden kárát megtérítik.