Az elnyűtt széria utolsó része közeleg, a főgonosz: Aquaman

2023.02.02. 09:37

Gondolhatnánk, hihetetlen, hogy elérkezett a Halálos iramban-széria vége, de mind tudjuk, a valódi csoda az, hogy még létezik. Úgy tűnik elfogyott, kifulladt az alapanyag, de azért ezt is elég hosszúra nyújtják: két részben kapjuk meg a finálét.

jason-momoa-fast-and-furious-10-1200

A duplázó záróakkord első részéhez tartozó plakátot Vin Diesel osztotta meg a Twitteren. A “Fast X” - hivatalos magyar címet még nem kapott - fura plakátja akár egy erősen vallási tematikájú filmé is lehetne, de ismerve a szériát megkockáztatjuk, hogy nem Dominic Toretto bérmálkozása adja majd a történet gerincét.

A készülő film érdekessége - hiszen autókról, autózásról, autóversenyekről gyakorlatilag már értelmetlen beszélni a sorozat kontextusában - a főgonosz személye. Pontosabban inkább megformálója, aki napjaink szupermaszkulin bálványa, Jason Momoa lesz. Ő egyrészt nagyon örül neki, hogy végre gonoszt játszhat, másrészt szokásos szerepeitől eltérően egy amolyan androgün pojácaként hivatkozik a karakterre. A filmet 2023. május 19-én, az első trailert pedig február 10-én mutatják be.