Brad Pitt körözni fog a F1-es Brit Nagydíjon

2023.05.05. 10:48

A készülő, még név nélküli Formula-1-es filmet a Brit Nagydíjon is fogják forgatni, amelynek részeként Brad Pitt is menni fog pár kört a Silverstone-on.

GettyImages-1165173882

A F1 vezérigazgatója Stefano Domenicali elmondta, hogy a készülő film egy "invazív" projekt lesz a verseny számára, ugyanis a Brit Nagydíj közben forgatják a filmet, amelyben egyébként Lewis Hamilton is segédkezik.

Ez viszont azt is jelenti, hogy Pitt "versenyezni" fog a Silverstone-on, mint egy 11. csapat tagja. Viszont egy kisebb félreértés is történt az ezzel kapcsolatos bejelentéssel, ugyanis sokan úgy értelmezték, hogy egy valós F1 autót fog vezetni a színész, amit csak szuperlicensszel szabad, és még a profi versenyzőknek is hónapokat kell rá várnia.

Viszont ez nem így van. Pitt egy átalakított F2-es autóval fog menni pár kört, és azt is menetek közötti időszakban, amikor csak ő van a pályán.

A készülő filmben Brad Pitt egy visszavonult F1 versenyzőt játszik, aki visszatér a pályára, hogy egy újonccal közösen versenyezzen. A film rendezője Joseph Kosinski, aki a Top Gun: Mavericken is dolgozott.

(via the Race)