Párizsban is felbukkant a mesébe szánt ID.Bogár koncepció

2023.06.13. 14:34

A Volkswagen is közreműködik egy készülő animációs filmben a „Miraculous: Ladybug & Cat Noir”-ban, amelyben több ID. autót is láthatunk, köztük egy piros Beetle Conceptet.

A Volkswagen a digitális modellt egy tisztán elektromos Beetle koncepcióként említi, viszont nem tisztázta, hogy azt kizárólag a filmhez készítették, vagy ez egy olyan koncepció, ami a jövőben akár sorozatgyártásba is kerülhet.

B2023NR00235 large

A lekerekített formájú kisautón meghagyták a Bogarak ikonikus kerek fényszóróit, valamint egy világító emlblémát is kapott az orrára. Az ajtók a BMW i3 és i8 koncepcióautóihoz hasonlóan üvegből készültek, de ez ebben a formában biztos nem lehetne a sorozatgyártott verzión. El kell ismerni, hogy az autó aranyos, és reméljük, hogy nem csak a film kedvéért alkották – bár a márka már elbúcsúzott a Bogártól, de ne adjuk fel a reményt!

Bal szélen a ID. Buzz-t láthatjuk, tőle jobbra pedig az ID.4-et. Az Arteonra hasonlító ID koncepcióautó a jobb szélen az ID. Vizzion, amiről előszőr 2018-ban hallhattunk.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir júlis 5-én kerül a mozikba, Netflixen pedig július 28-án láthatjuk.

Frissítés: az autó Párizsban, a filmhez köthető eseményen bukkant fel életnagyságban, természetesen videó is készült róla: