A Lamborhini Veneno drágább használtan, mint gondolná

2016.03.10. 08:20

Március 10. van, csütörtök, Ildikók, Priszcillák, Emilek és Kolozsok névnapja. A hőmérséklet napközben 12 fok körül lesz, gyenge eső várható. 1940-ben ezen a napon született Chuck Norris amerikai színész, a keménység szinonimája, az internetes mémek királya. Boldog születésnapot kívánunk neki!

A nap képe

Forrás: https://www.carthrottle.com/

Tegnap a TC-n

Stump Bandi tesztelte az új Megane-t és el volt tőle ragadtatva. Kíváncsi, hogy mit tud a 90 lóerős dízel? Kattintson!

Jön a BMW i sorozat következő tagja. Az i5 tisztes méretű, családi autó lesz. A hatótávnövelő benzinmotort állítólag ebből sem hagyják ki. Részletek hírünkben.

A Goodyear forradalmasítaná az abroncsipart. A kerekek helyett gömböket ajánlanak. A labdákon guruló tervezet megismeréséhez kattintsanak ide.

4 millió volt újonnan, most 11

Természetesen az ár nem forintban, hanem euróban értendő. A mobilén hirdetnek egy használt Lamborghini Venenót ennyiért. Persze nem széthajtott, összesen 840 kilométer van a korlátozott számban gyártott sportkocsiban.

Forrás: Carscoops

Így készültek a Matchboxok

Kíváncsi, hogy hogy készültek a legendás játékautók a hatvanas években? Prokee több retró videót is talált a gyártásukról. Ide csak az egyik londoni gyári felvételt ágyazzuk be, ha érdekli a többi is, irány Prokee blogja.

Óra nyithatja az Aston Martinokat

Más gyártókhoz hasonlóan az Aston is szívesen áll össze neves, svájci óragyártókkal. Ezúttal a Richard Mille-lel terveznek egy egész közös sorozatot. Korábban a Jaeger LeColtre-rel csinált már hasonlót az angol márka. Abból a sorozatból kiindulva az új órák is működnek majd kulcsként is. Forrás: Gazdagisztán blog

A szomszédban építene új gyárat a Mercedes

Szlovákiában eddig három autógyár működik: a Volkswagen, a Peugeot és a Kia, ezek tavaly több mint egymillió autót gyártottak. Tavaly a Jaguar - Land Rover jelentette be, hogy Nyitrán tervez új gyárat építeni. A Mercedes most vizsgálja a szlovák gyártásban rejlő lehetőségeket. A tervek szerint egy új modelljük, illetve Daimler motorok készülnének itt. Részletek a Napi.hu hírében.

Anno

  • 1991-ben ezen a napon rendezték az Amerikai Nagydíjat. Ayrton Senna nyert a McLaren Honda színeiben.
  • 1996-ban ezen a napon rendezték az Ausztrál Nagydíjat. Damon Hill nyert a Williams Renault-val.

TC Anno

Tavaly ilyenkor jelent meg Papp Tibi Nissan Juke tesztje. Ha kíváncsi, miért lehet szeretni az autót, ami kívülről nagy, belülről kicsi, olvassa el.

Kerüld el a dugót!

Bringára fel!

Idén is megszervezik az I bike Budapestet, a Critical Mass utódját. A szervezők célja az, hogy a tavasz közeledtével mindenki porolja le a bringáját és használja! Indulás április 23-án 15 órakor a Közraktár utcából. Ha kíváncsi a teljes útvonalra, olvassa el a Kerékagy posztját.

Aztán szembejött egy tigris az autópályán

Az eset tegnap történt Dohában, Katar fővárosában. További részletek az Index Mindeközben posztjában.

Utazzon nosztalgiajáratokkal március 15-én is!

Az 1912-es gyártású favázas nosztalgiavillamoson kívül nosztalgia-trolibusz, valamint a Gödöllő és az Örs vezér tere M+H között közlekedő nosztalgia HÉV várja a régmúlt szerelmeseit. Részletek a BKK oldalán.

A nap videója

A kaland ott kezdődik, ahol letérünk az épített útról... - a Petrolicous e-heti videójának főszerepében egy Willys Jeep.

Tisztelgés Chuck Norris előtt

  • Chuck Norris el tudja oltani a tüzet. Gázolajjal...
  • A Hungaroringen Chuck Norris tartja a pályacsúcsot pedig csak végigsétált.
  • Yuri Gagarin amikor 1968-ban a holdra szállt, Chuck Norris mar jött vele szemben gumicsizmában.
  • Elhunyt Chuck Norris. De már jobban van.
  • Csak Norisz nem fekvőzik, hanem eltolja magától a földet!