2017.06.27. 08:17

Június 27. van, kedd, Lászlók névnapja. A nappali hőmérséklet 32, az éjszakai 19 fok körül alakul. Ma ünnepli 32. születésnapját Nico Rosberg, és ma van a határőrség napja is I. László magyar király tiszteletére, aki megszervezte és megszilárdította a határvidék őrizetét.

A nap dala

TC Anno

"...felette áll a szabályoknak, felette áll a gazdagságnak, talán felette áll az irigységnek is. Egyszerűen csak egy minden ízében csodás tárgy, ami – mivel ilyen csodás tárgyat komoly munka elkészíteni – történetesen elég sokba is kerül. Csukjuk be a szemünket, vegyünk nagy levegőt és harapjunk bele a szaros kenyérbe: 60 millió forint alapáron, a tesztautó már inkább a hetvenbe kóstolt bele."

Ennyire szerette Csikós a Ferrari 458 Italiát. Az autóról szóló cikk épp hét éve jelent meg. Elolvasná? Hajrá!

F1 Anno

  • 1965 – Francia Nagydíj, Clermont-Ferrand - Győztes: Jim Clark (Lotus Climax)
  • 1999 – Francia Nagydíj, Magny-Cours - Győztes: Heinz-Harald Frentzen (Jordan Mugen Honda)

A nap képe

J-Kay, a Jamiroquai frontembere, és az autógyűjteményének egy része:

jkay

Totalcar goes Tirana

Járt utat a járatlanra...Anti és Roland úgy gondolták nincs alapja ennek a mondásnak, így került a Swift a bakhátas erdei utakra. Ide kattintva olvashatják el a történetet:

A pisztácia elfogyott

Ma egy éve halt meg Bud Spencer olasz színész, rendező, úszó, vízilabdázó.

Közlekedési koffein

  • Az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában javítják a burkolatot, emiatt lezárták az M0-s keleti szektoráról az M5-ös autópálya Röszke felé vezető csomóponti ágát. A javasolt útvonalat sárga táblák jelzik.
  • Az M1-es autópályán - Herceghalom és Tatabánya között – mindkét oldalon – több szakaszon is burkolathibák miatt 100 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.
  • Az M3-as autópályán a Budapest felé, a 12-13 km között aszfaltoznak. A munka várhatóan 7.00 órakor kezdődött és a belső sáv lezárásával jár.

Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyítsatok a térképen a környéketekre!

Köszönjük a figyelmet, a Hidegindítót olvasták! Holnap reggel ismét várjuk önöket!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.