Újabb Indica változat a Tatától

2003.03.11. 14:49

 
   
   

Ezúttal az Indica kisautó kombi változata volt látható Genfben a Tata standján. A típus a C oszlopig gyakorlatilag azonos a négy- és ötajtós változatokkal, és műszaki téren sincs jelentős különbség, a típus bemutatója azonban inkább az indiai közönség számára lehet érdekes: az Indicához hasonló kisautók kombi és limuzin változatai ugyanis nem igazán kelendőek Nyugat-Európában, mifelénk pedig, ahol a kisautók gyakran családi autóként is működnek, a Tata kisautójának egyetlen forgalomba kerülő ötajtós dízelmotoros változata egyelőre viszonylag kevéssé keresett. Genfben is inkább az MG-Roverrel való együttműködés híre terelte a figyelmet az indiai gyártó termékeire, amelynek keretei közt a brit gyártó állítólag nevére veszi majd az Indica modellt.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.