2009.11.24. 12:43

Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzót rajtakapták, amint sportkocsijával tiltott helyen állt meg a hét végén, Beverly Hillsben. Valószínűleg nem először történik ilyen a testépítőből lett színészből lett politikussal, de miután a feleségét is hasonló kihágáson kapták, elkerülhetetlen volt, hogy Arnold kihágásának is nagy feneket kerítsenek.

A hírességekről pletykákat közlő TMZ.com webportál fotókat közölt arról, amint Schwarzenegger éppen beszáll a tilosban parkoló szürke Porsche Cabriolet-ba. A kormányzó szóvivője egyelőre nem kommentálta a közlekedési kihágást, amelyért a helyi rendőrség általában 90 dollárra bünteti az autósokat. A kaliforniai first ladyről októberben készült videó, amint Cadillac Escalade luxusterepjárójával olyan helyen állt meg Santa Monicában, ahol nem lett volna szabad. Schwarzenegger felesége emellett egy másik kihágás miatt is kénytelen volt bocsánatot kérni, amelyről szintén videó készült: vezetés közben kézben tartott mobiltelefonján beszélt, ami törvénybe ütközik Kaliforniában.

Ezek után Terminátor és családja jobban tenné, ha néhány hónapig sofőrös limóval járna – Schwarzenegger esetében gyenge érv, hogy ő is csak ember.