Kényeztető masszázs a hátsó ülésen

2010.03.20. 06:25

Modellfrissítést végzett a Lexus a legnagyobb limuzinján, az LS 600h-n, hogy 2010-ben is meggyőzzék a vásárlóikat: érdemes lecserélni a régit. Megerősítették a fékeket, LED-es lámpákat csavaroztak rá, és ami a legfontosabb: továbbfejlesztették a hátsó üléssor kényelmi szolgáltatásait.

Eddig sem volt szegényes az LS 600h felszereltsége, ezért nehéz lehetett megtalálni a gyenge pontokat, amik javításra szorulnak az autón. Biztos lesznek olyanok, akik értékelik az újdonságokat, mégis kicsit erőltetettnek tűnik a 2010-es frissítés. A fék teljesítményét állítólag 12,5 százalékkal növelték, most már 380 mm-es tárcsákat ölelnek körül a hatdugattyús Brembo nyergek. Új hűtőrácsot és lökhárítókat is terveztek, de autóbuzi legyen a talpán, aki elsőre meg tudja különböztetni az új modellt a régitől. A fényszóró továbbfejlesztése viszont a többi közlekedő számára is hasznosnak bizonyulhat, hiszen az autó automatikusan lekapcsolja a távolsági fényt, ha úgy ítéli meg, hogy vakítana.

A legnagyobb figyelmet azonban úgy tűnik, a hátsó üléssorra fordították. A relaxációs csomagnak nevezett extra ugyanis most már elérhető minden modellnél. Mivel sokan használják sofőrös limuzinnak az autót, érthető is az igyekezet. Ennek eredményeképpen a legelőkelőbbnek számító jobb hátsó ülésen Shiatsu és akupresszúrás masszázs teheti kényelmesebbé az utazást mindenkinek, aki hajlandó körülbelül 27 millió forintot áldozni a luxuslimuzinra.