A jó, a rossz és a csúf. De hol a szép?

Miss Tuning: villan itt minden. Vaku, boka, mell

2010.05.18. 16:11

A tuningőrülteknek Bodensee ugyanaz, mint a muszlimnak Mekka. Bár naponta csak háromszor imádkoznak Bregenz felé borulva. Tény és való, hogy a szezon egyik legrangosabb, legprofibb tuningshow-ja, temérdek autóval, gyártóval, márkával. És persze csajokkal. Csajokkal, kikkel a képes beszámolók közel sem foglalkoznak annyit, amennyit a heteroszexuális férfiember még elviselne.

Pedig – mint ahogy minden ilyen eseményen – itt is kötelező a Miss Tuning-választás. Idén is volt miből, ez kétségtelen, bár az eredményt utólagosan kollektíven, szerkesztőségileg, megóvnánk. A 26 éves Kristin Zippel szép és dekoratív – egy Nissan Micrával és egy exkluzív, észak-amerikai fotózással lett gazdagabb amúgy –, de nézzék meg maguk a többi résztvevőt. Kire szavaztak volna?

Mert én az indiai sun kislányra, az biztos. Egyem meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.