Vagány új Chevy jön, hozzánk is

2011.03.31. 12:05

Felvillantott néhány részletet a Chevrolet a Maliburól, a 2012-re várható nagy limuzinról. Amit mutatnak, az nagyon is ígéretes, főleg a szürke szedánok után, amiket az utóbbi időben ezen a néven árultak.

Jelenleg a Malibu hetedik generációját gyártják, de a jól csengő név az 1964-es bevezetés óta egyre unalmasabb négyajtósokat jelöl, amelyeket kizárólag Amerikában forgalmaznak. A 2012-re ígért utód a GM átszervezésének eredményeképpen viszont globális modell lesz, vagyis nekünk is jut majd belőle.

Ennek megfelelően összekapták magukat a dizájnerek, és lendületes, európai szemnek is tetsző formát próbáltak rajzolni, az eddig látottak alapján sikerrel. A kész autót április 18-án mutatják meg, a Sanghaji Autószalonon.

A Malibu Európában az Epica helyére érkezik, a pletykák szerint kizárólag négyhengeres motorokkal. Állítólag egy hibrid változaton is dolgoznak már, de nálunk valószínűleg egy modern dízellel lenne a legsikeresebb.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.