Ha gyorsan köll a trágya

2011.04.01. 12:48

A BMW mókázik bolondok napján. Bemutatták a 420 lóerős M3-as pick-upot.P90074726

A BMW M3-as pick-upot a Nürburgringen már látták néhány napja, most azonban végre hivatalos képeket is láthatunk a kocsiról, mely a BMW állítása szerint igazi, hamisítatlan M-élménnyel kecsegtet.

A kocsi orrába ugyanazt a négyliteres, 420 lovas V8-ast szerelték, mint a sima M3-ba. A motor ereje az ismert hatsebességes manuális váltón keresztül jut el a hátsó tengelyre. Ami a menetteljesítményt illeti, pontos adatokat egyelőre nem tudunk, a BMW csak annyit árult el, hogy a tesztek folyamán a versenypályán a mutató 300 fölé kúszott. Még az is elképzelhető, hogy 0-ról 100-ra gyorsabb a pick-up a szedánnál, a tömege ugyanis 50 kilóval kevesebb.

Amiben biztosan jobb a pickup, az a raktér és a vontatható tömeg. Izgalmas lenne kideríteni, hány mázsa trágyát pakolhatunk fel a Bömösre, de sajnos csak azt tudjuk, hogy húsz golftáska elfér a platón.

Stump Bandi véletlenül épp az M GmbH-nál jár, az imént mutatták meg neki az autót, körbe is szimatolta rendesen. Sorozatgyártásba persze sosem kerül, mindössze egy áprlisi tréfa, de annak elég komoly. Kiegyeznénk vele, az bizonyos.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.