Színesebb Mini seggrakéta

2012.06.16. 07:58

A Mini több módon is hozzájárul az idei Londoni Olimpia és Paralimpia reklámozásához. Legutóbb egy izgalmas, Az olasz meló című filmet idéző videóval keltették fel a figyelmet, melyben három különkiadású modelljüket küldték sikátorokba, aluljárókba és lépcsőkre.

Most a Rocketman tanulmányautót dobták fel, az angol zászló színeivel. Az eredetileg szürke kisautót sötétkékre festették, és az üvegtető széleit pirosra fújták. Fehérperemes,18 colos felniket, lámpákat és hűtőmaszkot kapott, illetve a tükörházak is fehérek lettek. Az új színek a belteret hatalmukba kerítették, minden belső elemen megjelennek a brit lobogó árnyalatai. A piros hűtőmaszk érdekessége, hogy a rácsozást Mini emblémák alkotják, az üvegtetőbe rejtett angol zászlót pedig LED-ek világítják meg. A BMW a hamarosan kezdődő Olimpia ideje alatt fogja reklámozni az angol gyökerű kisautó-márkát.

A Rocketman tavaly mutatkozott be a Genfi autószalonon, de egy évvel a bemutatás után törölték a projektet. A fejlesztés során számos probléma lépett fel az autó stabilitásával és kezelhetőségével kapcsolatban.