Hiánycikk lehet az Aventador

2013.02.02. 16:00

Alig három hónapja mutatta be az Aventador kabrióváltozatát, a Roadstert a Lamborghini, máris hiánycikk lehet belőle. A látványos sportkocsi akkora sikert aratott, hogy a 2014 nyarán elkészülő példányoknak is megvan már a gazdája.

A vásárlókat a 300 ezer eurós (88 millió forintos) árcédula sem riasztotta el, így aki mostanában dönt egy Aventador Roadster megrendelése mellett, igen hosszú várólistára kénytelen feliratkozni. Persze némi felárért meg is lehet sürgetni a dolgot, de minden bizonnyal igen magas prémiumot kellene fizetni azért, hogy valaki hamarabb juthasson álmai Lamborghinijéhez.

A Roadstert a kupéhoz hasonlóan 6,5 literes V12-essel szerelik az olaszok, melynek teljesítménye 700 lóerő, nyomatéka 690 newtonméter – ezzel mindössze három másodpercre van szüksége a 0-100 km/h-s gyorsuláshoz, végsebessége 350 km/h.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.