2013.02.22. 16:38 Módosítva: 2013.02.22. 16:39

Egyik gyártónak sem tesz jót egy visszahívás, de olykor még egy ilyen patinás márkával is megesik az efféle, mint a Rolls-Royce. A probléma hatvannégy autót érint, amiből huszonhét 2013-as Phantom, a többi 2009 és 2011 közötti Ghost. Már korábban is kényszerült visszahívásra a BMW-tulajdonú brit márka, akkor a korai Ghostok fékasszisztense miatt. Öröm az ürömben, hogy most az akkorinál kevesebb autót kell átvizsgálni és kijavítani.

A Phantomok esetében a tűz okozója a tankba vezető cső szerencsétlen kialakítása lehet, a Ghostoknál pedig a hűtőrendszer hibáját javítja ki a gyártó. A vezérigazgató, Müller-Ötvös gyorsan tett is egy nyilatkozatot, nehogy eltántorítsa a leendő vásárlókat. Hangsúlyozta, hogy a hiba nem mindegyik autónál áll fenn, puszta elővigyázatosságból hívják vissza az összeset.

Más gyártóval is megesett már, hogy visszahívásra kényszerült. Sosem tesz jót egy márka megítélésének az ilyesmi, de sokkal jobb így, mintha akár egy baleset is bekövetkezett volna.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.