7,5 millió egy kesztyűért?

2013.02.27. 11:23

Ayrton Senna ebben a kesztyűben szerezte meg harmadik világbajnoki címét 1991-ben, miközben a McLaren színeiben versenyzett. Korábban megfordult a Lotus csapatánál is, éppen ezért nem meglepő, hogy a 22 ezer fontos ajánlatot Gerard Lopez, a Lotus F1 tulajdonosa tette. A mások számára kincset érő tárgy valószínűleg kiemelt helyen fog díszelegni, bekeretezve.

   próba

Az esemény a Londoni Királyi Operaházban volt, ahol három korábbi vb-győztest, a háromszoros bajnok Niki Laudát, a kétszeres világbajnok Graham Hillt, valamint utóbbi fiát, az 1996-ban győztes Damon Hillt is beválasztották a Motor Sport magazin hírességeinek csarnokába. Rajtuk kívül Colin Chapman, a Lotus alapítója, illetve a nyolcszoros Le Mans-i 24 órás győztes, a dán Tom Kristensen is bekerült az autósport legnagyobb alakjaiból összeállított dicsőséglistára.

   190 senna

Ayrton Senna brazil F1 pilóta 1960-ban született Sao Paulo-ban. Háromszoros világbajnokként (1988, 1990, 1991) meghatározó alakja volt a Formula 1-nek. Tíz év aktív versenyzés után lelte halálát egy tragikus balesetben az 1994-es Imolai Nagydíjon. Sokak szerint a valaha volt legnagyobb autóversenyző, aki a legnagyobb is lehetett volna, ha a sors nem szól közbe.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.