Már tesztelik az X7-est?

2013.04.03. 16:19

New Yorkban, a Broadway kellős közepén korzóztak az örvénymintás behemót BMW-vel, amikor olvasónk, Csaba meglőtte róla ezt a két fotót. Első ránézésre egyértelműen X7-esnek tűnik, bár kicsit gyanús az ügy.

A hírek szerint régóta rágódik a BMW, hogy megcsinálják-e az amerikai piac értelmezése szerint rendes méretű, X5-ösnél nagyobb, hétüléses hobbiterepjárójukat. Az elmúlt években mintha többször is nekifutottak volna, hogy aztán visszakozzanak, pedig egy valódi hétülésessel az Audi Q7-estől és a Mercedes GL-től minden bizonnyal elorozhatnának néhány vásárlót.

Ha az X7-esnek tűnő, alaposan álcázott prototípus valóban az, aminek látszik, akkor a BMW a jelek szerint rászánhatta magát, hogy mégis megpróbálkoznak az über-SUV-val. Hiszen ha New York legforgalmasabb utcáin sétáltatják a gépet, annak oka van.

A fotókat elnézve mindenképpen a következő X5-öshöz hasonlóak a formák, sőt, igazából az az érzésünk, mintha csak egy puttonyt akasztottak volna a fenekére. Elképzelhető, hogy az egész csak egy megtévesztő manőver a BMW részéről, de egy cseppet sem lennénk meglepve, ha nemsokára bejelentenék az X7-es bevezetését.