Az Instagramon tűnt fel egy BMW-prototípus

2015.01.11. 12:59

Egy Instagram-felhasználó, simfar22 osztotta meg ezt a BMW-prototípust profilján. A kaliforniai Beverly Boulvardon fotózott tesztautó jó eséllyel az M2 Coupe, a tavaly jött kettes idénre várt csúcsváltozata.

Last night on Beverly Blvd. Kinda #KeithHaring-esque. #mydayinla

A photo posted by Simone Farber (@simfar22) on

Bár a kép semmit sem sugall arról, milyen lesz az autó formaterve, a közúton grasszáló autó léte önmagában árulkodó. A fejlesztések egy előrehaladott fázisára utal, az arányok mellett már ezért is az M2-re tippelünk. Talán épp egy friss formai elem tesztjét végezték, ez márcsak a BMW dizájnközpontjának közelsége miatt is elég valószínű.

Ami magát az M2-t illeti, az eddig ismert részletek szerint teljesítménye a jelenleg legerősebb kettes, az M235i fölött lesz 54 lóerővel. Ahhoz hasonlóan, ebbe is turbós háromliteres kerül, de ez már 380 lóerőt tud majd, az autó nulla-százas sprintje pedig fél másodperccel lesz jobb az M235i-énél: 4,5 másodpercre mondják. A forgalmazásra kész M2-vel valamelyik idei szalonon jön majd elő a BMW.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.