Kidugta orrát a ponyva alól a Veyron-utód

2015.08.19. 16:31

Az elmúlt napok ponyvával takart fotói után itt van végre egy kép, amin látni valamit a Los Angeles-i reptéren feltűnt rejtélyes Bugattik egyikéből. Chiron, te vagy az?

Rengeteg kérdőjel van a Veyron utódjaként várt Chironról, amiről a Bugatti még azt sem árulta el, így hívják-e egyáltalán. Annyi biztos, hogy lesz utód, ahogy arra egy nagyon rejtélyes videóban a Bugatti is utalt, és az ilyen részletekből összeállni látszik a sztori. A márka néhány kiemelt ügyfele állítólag már láthatta a Chiront, közülük mondta valaki, hogy sokkal vadabb lett a Veyronnál. Sok jel utal rá, hogy ez a szűk körű bemutató a Pebble Beach Concours d'Elegance-on volt, ami ugye Kaliforniában van, akárcsak ez a vetkőztetés közben fotózott példány. A kevés látható részlet alapján pedig nem kételkedünk a szivárogtató szavában.

Egy korábbi látványterv a Chironról
Egy korábbi látványterv a Chironról

Annyit lehet úgy-ahogy biztosra venni a Chiron körüli bizonytalanságban, hogy a VW-csoport csúcsmodellje továbbviszi a nyolcliteres W16-os motort. Persze reszelgetik kicsit, nem a legmodernebb a technika. Egy benzines és egy hibridváltozatról hallani, teljesítményük 1500 lóerő körül lehet.