Jeremy Clarkson máris cáfol

2015.10.11. 11:36

Néhány hete már úgy tűnt, kiszivárgott az ex-Top Gear trió új műsorának címe, ugyanis már be is jegyeztették a Gear Knobs és a Gear Nobs elnevezéseket. Előbbi váltógombokat, utóbbi sebességfejeket jelent alapvetően, de a knobs szónak van más jelentése is: némi altesti vonatkozással így illetik az utálatos embereket is.

Jeremy Clarkson azonban most saját Twitter-oldalán cáfolta ezeket az értesüléseket. Nemes egyszerűséggel annyit tett közzé a közösségi portálon: „Úgy látom, sokan már tudni vélik, az új műsorunk címe Gear Knobs lesz. Nos, itt első kézből megtudhatjátok: nem.” Persze ebből a rövid cáfolatból semmi egyéb nem derül ki, Clarkson semmiféle utalást nem tett arra, hogy akkor mégis mi lesz a tényleges cím.

Azt azonban már eddig is tudni lehetett, hogy Clarkson kaszálja a legtöbbet a három műsorvezető közül az új műsorral. Ő ugyanis 15 millió dollárt tehet zsebre évente, míg James May és Richard Hammond 11-11 millió dollárral is beérték. A költségvetést persze nemcsak a bérek alkotják, ezeken kívül is súlyos milliókat áldoz a gyártásra az Amazon.

Az, hogy pontosan mikor és milyen címmel indulhat az új műsor, egyelőre kérdéses. Az azonban szinte kétségtelen, hogy nagyot fog szólni, és sokan kíváncsiak lesznek, milyen az élet a Top Gear után.