A bolygó leggyorsabb autója?

2016.02.21. 06:37

A bolygó leggyorsabb utcai autója – ezzel a mondattal igyekszik felhívni a figyelmet érkező sportkocsijára az Apollo. A német Gumpert utódának számító sportkocsimárka emellett egyelőre csupán két kedvcsináló fotóval hangol a Genfi Autószalonra.

Ezek a képek természetesen túl sokat nem mutat még, de láthatunk rajtuk egy jókora kerékjárati ívet, méretes féktárcsát, Michelin Pilot Sport Cup 2 gumikat, és egy jelentősebb légbeömlőt is. Az biztos, hogy megjelenésében valóban szupersportautós lesz az Apollo N, de kérdés, hogy a hangzatos ígéretekből mennyi lesz majd igaz.

Azt egyelőre ugyanis nem tudni pontosan, hogy milyen technikát rejt majd a karosszéria. A Gumpert legutolsó gurításához, az Apollo S-hez képest mindenképpen fejlődésre van szükség, ha a legek autóját akarják elkészíteni. Bár a maga 740 lóerejével, és 2,9 másodperces 0-100 km/h-s gyorsulásával ugyan lassúnak azt sem nevezhettük, de a világuralomhoz többre van szükség.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.