Magyarországra jön az aranyszínű BAC Mono

2016.04.28. 10:56

Az idén is megrendezik Európa egyik legellentmondásosabb autós túráját. A Gumball 3000-re a nevezés is méregdrága, és jellemzően csak kivételesen erős és lehetőleg minél feltűnőbb autókkal neveznek rá – ezúttal a hírhedt BAC Mono egy példányát is indítják rajta.

Az ágyúgolyó futam európai megfelelője afféle gyorshajtó túraként van számon tartva, a de úgy néz ki, ez nemigen zavarja a liverpooli sportkocsigyártót: az idén csatlakoznak a menethez, amely Dublinból indul április 30-án, és Bukarestbe érkezik május 7-én, de úgy tűnik, a BAC csak Budapestig jön, és a Hungaroringen fut majd villámgyors köröket a jövő hét végén rendezett pályanapon. A cégnek persze nem a magyar publicitás lehetősége miatt éri meg ilyen hosszú úton koptatni az érzékeny technikát: a dublini rajtnál, és Londonban, a sportkocsi-parádén is a figyelem középpontjába kerülhet az autójuk egy rövid időre.

Mi a magunk részéről abban reménykedünk, hogy ezzel a Monóval nem mennek a Váralagút közelébe sem.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.