2017.09.25. 06:10

A Jaguar Land Rovertől igazolhat vezetőt a Bentley. A német Manager Magazin értesülései szerint Adrian Hallmark veheti át a luxusmárka irányítását Wolfgang Dürheimertől. Ezzel a szakember gyakorlatilag visszatérne a Volkswagen-csoport kötelékébe.

Adrian%2Bin%2BLand%2BRover

Dürheimer már korábban bejelentette, hogy távozna a vállalatcsoporttól. Nemrég arról szóltak a hírek, hogy a Bugattinál az Audi Sport jelenlegi vezetője, Stephan Winkelmann veszi át a helyét. Akkor viszont még úgy volt, hogy a Bentley-nél egyelőre marad Dürheimer. Most úgy tűnik, mégis megtalálták az utódját.

Adrian Hallmark korábban már dolgozott a Volkswagen-csoportnak. Tevékenykedett a Bentley-nél globális eladásokért és marketingért felelős vezetőként, volt a Volkswagen amerikai részlegének alelnöke és az ázsiai részleg regionális igazgatója. Most a Jaguar Land Rover stratégiai igazgatói posztját tölti be.

A Volkswagen-konszern vezetői természetesen nem erősítették még meg a Hallmark érkezésével kapcsolatos híreket - igaz, nem is cáfolták.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.