Dokumentumfilm készül Paul Walkerről

2018.03.02. 12:22

Paul Walker, akit legtöbben a Halálos iram (Fast and the furious) filmekből ismernek, 2013-ban szenvedett utasként balesetet egy Porsche Carrera GT-vel. A Paramount stúdió most dokumentumfilmet készít a 40 évesen elhunyt sztárról. 

A filmnek az a Derrik Murray lesz a producere, aki a szintén fiatalon elhunyt Heath Ledgerről szóló dokumentumfilmet készítette, és a rendező is innen lehet ismerős, Adrien Buitenhuis dirigálja majd a filmet. Azt, hogy mikor kerül mozikba, vagy hogy eljut-e Magyarországra, nem tudni, viszont az már most kiderült, hogy többnyire egykori kollégák, barátok és rokonok szólalnak meg a filmben. Egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy a film Én vagyok Paul Walker címen kerül majd a mozikba. Bár a színész kapcsán szinte mindenki a Halálos iram sorozatra gondol, de Walker szenvedélyes búvár volt, dokumentumfilmeket is készített a tengeri élővilágról, és sok jótékonysági szervezet munkáját segítette.

Lazán kapcsolódik, hogy néhány napja kikerült a netre egy alternatív befejezés a Halálos iramban első részéhez. A jelenet azután játszódik, hogy Dom elhajt Suprával. A pár perc nem tesz hozzá érdemben a filmhez, inkább előrevetíti a következő részek cselekményét. Valószínűleg a készítők nem voltak biztosak benne, hogy mennyire lesz sikeres az első rész, így kivágták a folytatásra utaló jelenetet.