Matt LeBlanc-nak elég volt, kiszáll a Top Gearből

2018.06.02. 11:28

Jó buli, de túl sok idővel, túl sok utazással jár, így inkább kiszáll a Top Gearből Matt LeBlanc. A következő évadot még letolja, aztán jöhet egy új műsorvezető a nehéz éveket élő műsornak. 

matt-leblanc-top-gear

A középkategóriás sorozatszínészből lett műsorvezető 2016-ban, a Clarkson-May-Hammond-trió balhés távozása után került a Top Gearbe. A nyögvenyelősen induló új Top Gearben aztán nemhogy alapember, de Chris Evans távozása után lényegében fő  műsorvezető lett, és Chris Harris-szel egy egész erős műsorrá sikerült menteniük a jól bejáratott Top Gear-t.

Az ötvenéves LeBlanc már tavaly a visszavonulásról beszélt. Akkor a színészi karrier végéről mondott konkrétakat egy műsorban, ahol elmondta, nem nagyon akar ő már semmit se csinálni, egy kibaszott dolgot se. A TopGearről akkor nem esett szó, de ennek ismeretében nem annyira meglepő, hogy elég volt neki az autós műsorból is. Azt mondja, sok időt és utazást igényel, így bár örökre Top Gear fan marad, a műsorvezetést nem folytatja. LeBlanc-t még egy évadban lehet majd látni, aztán megint nekiállhat új embert keresni a műsort gyártó BBC.