Shaq új autót vett, azonnal el is rontotta

2018.11.13. 16:53

Itt is kiválóan látszik, hogy az amerikaiak többsége nem azért jár pickuppal, mert szüksége lenne rá, hanem mert megteheti.

Shaqille O'Neal nyugdíjas kosárlabda-sztár néha azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy autót cserél. A 2,16 méteres, 147 kilós ex-sportoló persze nem férne el akármiben, talán ezért is kedveli a nagyobb pickupokat. Ezúttal egy Ram 1500-ast szerzett be, és hogy a sötétszürke platós mégse nézzen ki olyan átlagosan, gyorsan rakatott rá új kerekeket.

Amit igazán nehéz megérteni, az az, hogy miért épp ezeket a 26-os Forgiato Concavo felnikre esett a választása, alig látható gumiabroncsokkal. Hogy indokolható-e esztétikai szempontból, azt döntse el mindenki maga, mindenesetre ez a legjobb módja, hogy egy jól hangolt futóművű autóból rázós szekeret készítsenek.

Nem igazán csodálkoznánk, ha kiderülne, hogy csak gátlástalan reklámfogásról van szó: a Forgiato indokolatlanul nagy felnijeiből igyekszik megélni – ennél sokkal nagyobb, 32 hüvelykes modelleket is gyártanak – és O'Neal neve még mindig elég ismert hozzá, hogy így próbáljanak új híveket toborozni az ésszerű érvekkel nehezen támogatható műfajnak.