A Samsung is bemutat egy X6-klónt

2019.03.28. 16:37

XM3 Inspire a neve a Samsung tanulmányautójának, ami ismerős lehet azoknak, akik még emlékeznek a tavaly augusztusi Moszkvai Autószalon Renault standjának sztárjára, az Arkanára. Úgy néz ki, a Duster alapú terep-kupé gyártását hamarosan Koreában is megkezdhetik.

A legnagyobb eltérés a Renault változathoz képest a Samsung Motors ovális jelvénye a Renault-rombusz helyett, de úgy néz ki, engedélyeztek a koreaiaknak még néhány apró változtatást. Ilyen a narancssárga betét és a króm dekor az ajtók alján, vagy az alsó légbeömlők kialakítása, a hűtőrácson viszont felfedezhetők a magasabb Renault jelvény számára kialakított kivágások.

A Renault korábban, az Arcana bemutatása kapcsán azt jelezte, hogy nem szándékoznak Európába hozni a típust, Dél-Koreában viszont gyártásba megy az XM3: a Busanban működő gyárban indulhat az előállítása 2020-tól.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.