Facebookon élőzte, ahogy 130 fölött előzget a Gyömrői úton

2019.04.24. 06:47

Kapucniban, napszemüvegben, de ettől még nem úszta meg a rendőrség figyelmét, eljárás indul ellene. Az RTL Klub híradója közölte és dolgozta fel a fordos srác videóját, amiben kilométereken át előzgeti a kocsisort kézben tartott telefonnal, hangosan káromkodva. Az autóval, amit ugyan Mustangnak hív, de ez inkább egy öreg Escort lehetett.

A Facebook élőző funkciója egy sokéves dolog, valahogy mégis az utóbbi hónapokban lett érezhetően sok ilyen élőzve száguldó idióta. A messze legsúlyosabb hazai eset az RTL anyagában is emlegetett tavaly májusi ceglédberceli volt, ahol nyolc embert vitt magával a halálba egy román sofőr, mert az élőzésre figyelt, de volt még sok hasonló tragédia az elmúlt egy évben. Az ORFK és az Aegon épp a napokban jelentett be egy közlekedésbiztonsági kampányt, ami kifejezetten a vezetésközbeni telefonhasználatról szól. Itt írtunk róla:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.