Facebookon élőzte, ahogy 130 fölött előzget a Gyömrői úton

Kapucniban, napszemüvegben, de ettől még nem úszta meg a rendőrség figyelmét, eljárás indul ellene. Az RTL Klub híradója közölte és dolgozta fel a fordos srác videóját, amiben kilométereken át előzgeti a kocsisort kézben tartott telefonnal, hangosan káromkodva. Az autóval, amit ugyan Mustangnak hív, de ez inkább egy öreg Escort lehetett.

A Facebook élőző funkciója egy sokéves dolog, valahogy mégis az utóbbi hónapokban lett érezhetően sok ilyen élőzve száguldó idióta. A messze legsúlyosabb hazai eset az RTL anyagában is emlegetett tavaly májusi ceglédberceli volt, ahol nyolc embert vitt magával a halálba egy román sofőr, mert az élőzésre figyelt, de volt még sok hasonló tragédia az elmúlt egy évben. Az ORFK és az Aegon épp a napokban jelentett be egy közlekedésbiztonsági kampányt, ami kifejezetten a vezetésközbeni telefonhasználatról szól. Itt írtunk róla:

Az oldalról ajánljuk

  • Közélet
Életveszély a tűző napon, rengeteg emberséggel

Az autósok megdobálják őket, az anyjukat szidják, a fizetésük jelképes és néha halálra gázolják az útkaparókat. Miért tartanak ki mégis? Riport a belső sávból.

június 21., 11:53

  • Hírek
Égettre fényezték a tűzből embereket mentő hős új Toyotáját

A Tundra ugyan egyben van, de egész úgy néz ki, mint az elődje, ami megjárta az erdőtüzet.

tegnap, 17:19

  • Sajtóközlemény
Műanyagszemétből készít olajat az OMV

Egy mázsa műanyagból akár 100 liter szintetikus olaj készülhet óránként.

június 19., 14:16

  • RSVPTC
Mi szennyez jobban a benzines vagy a villanyautó?

A válasz egyszerűnek tűnik, de árnyalja a képet, ha az előállítástól kezdve nézzük.

június 22., 06:50