Kupé és kabrió is épülhet az ötajtós Porschéból

2019.04.29. 06:07

Nem elég, hogy már két városi terepjárója, sőt, sportkombija is van, a Porsche még nagyobbra tágítaná a kínálatát a közeljövőben. Állítólag két tök új típusváltozattal már jövőre kijönnek: a Panamera kaphat egy kabriót és egy kupét.

Csak egy látványterv - ilyen is lehet a Panamera Coupe
Csak egy látványterv - ilyen is lehet a Panamera Coupe

Az Autocar magazin szerzett információkat a Porsche közeljövőbeli kínálatbővítéséről. A brit lap tudomása szerint a németek két új Panamerával kezdenék meg a bővítést, ami önmagában még nem lenne meglepő, hiszen nagyon szereti a piac a Porsche családi autóját, az már érdekesebb, hogy mit akarnak építeni az ötajtósból. Az ötajtós felépítést persze a kupénál biztosan dobják, de még az sem kizárt, hogy a kabriót sem egy tető nélküli Panameraként kell elképzelni. A pletykák szerint mind a két változatnál rövidítenének a tengelytávon.

A Porsche eddig érdemben nem reagált az Autocar infóira. A lap megkereste a tervezési részleg vezetőjét, Michael Mauert, de ő semleges maradt a kérdésben, azaz se nem cáfolta, se nem igazolta a pletykákat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.