Tényleg csak hibridben lesz kapható az új Jazz

2019.09.13. 12:17

Már az első kémfotók idején hallani lehetett ilyen híreket, a héten zajló Frankfurti Autószalonon viszont megerősítette, hogy csak hibrid hajtáslánccal lesz elérhető a következő generációs Jazz.

jazz-spy-02

Ahogy az autóiparban minden nagyobb szereplő, a Honda is veszettül zöldíti épp a flottáját. Az e-vel már kis városi villanyautójuk is van, hibridből pedig eddig sem álltak rosszul. A szigorodó európai kibocsátási normák miatt az a tervük, hogy 2025-re minden Európában eladott autójukban lesz valamennyi villanyhajtás. A 2020-ra várható, negyedik generáció Jazz hajtásvariánsait már ennek a szellemében találják ki. A bejelentés szerint nálunk biztosan csak hibridként lehet majd kapni, de valószínű a globális eladásokban is egyre inkább ez lesz a fő irány náluk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.