Konnektoros Toyota RAV4 érkezik

2019.10.15. 16:27

Bár a Toyota még mindig a hagyományos – ahogy ők mondják, öntöltő – hibrid hajtású modellekből adja el a legtöbbet, egy ideje már nagyobb akkumulátorral felszerelt, külső forrásból tölthető modellt is kínál.

rav4phev

Hamarosan ezek száma gyarapodik még eggyel: a RAV4 konnektoros hibrid változatát a Los Angeles Auto Show-n mutatják be november 20-án. A gyáriak egyelőre csak egy képet mutattak, amelyen minimális eltérések láthatók a jelenleg is kapható RAV4 változatokhoz képest. Ilyen az első lökhárító aljának eltérő kialakítása: kisebb a légbeömlő, és egy kicsit átszabták a kartervédőt utánzó dekorációt is.

A műszaki részletekről viszont még semmiféle konkrétumot nem árultak el, így csak sejthető, hogy legalább 200 lóerő összteljesítményt és 50 km elektromos hatótávot várhatunk az újdonságtól.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.