Gyári vázlatokon a következő Octavia

2019.10.17. 15:08

Két vázlatot is közzétett a cseh gyártó az új Octaviáról, amelyet állítólag november közepén mutatnak be.

A rajzokon természetesen nem látszanak a végleges arányok, de a részletmegoldásokat egész jól mutatja. Látszik például, hogy az orr-rész viszonylag hűségesen követi az aktuális, egységes márkaarculatot a kifelé szélesedő, egyrészes fényszórókkal. A hátsó rész kialakítása sem okoz nagy meglepetést: a fényszórók kialakítása a Kodiaq és a Superb stílusát követi. Az új Octavia szedán egyébként is nagyon erősen emlékeztet a jelenleg forgalmazott Superbhez. Látszik, hogy a VW Golfhoz hasonlóan itt is megpróbálták megtartani a viszonylag sikeres modell jellegzetességeit, és inkább részleteiben, mint alapvető karakterében korszerűsíteni.

A következő hetekben még több hasonló kedvcsináló várható, hiszen a premier csupán néhány hétre van, és alighanem igyekeznek addig felkelteni a közönség érdeklődését az új Octavia iránt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.