Újabb gyári képeken a BMW iNext prototípus

2020.02.27. 16:26

Lassan megérkeznek a második generációs elektromos BMW-k: már az idén gyártásba megy az iX3, tanulmányként láthatjuk az i4-est, és talán ezért a gyáriak lényegesnek tartották, hogy megmutassák az iNext nevű modelljüket is, ami egy jó nagydarab, terepjáró-fazonú modell lesz, némi kombis beütéssel.

Az álcázott fotókon persze kevés látszik a végleges részletekből, sőt, az sem valószínűtlen, hogy az idomok egy része kifejezetten a bámészkodók és fotósok átverésére került a karosszéria és a fólia közé. Ám a jármű jellege nagyszerűen látható, és van rá remény, hogy kevésbé lesz nehezen emészthető a végleges termék formája, mint a 2018 őszén bemutatott tanulmány-változaté.

A felvételek egyébként Afrikában készültek: a Kalahári sivatagban egyszerre végzik az autó forróságtűrési tesztjeit, illetve ott próbálják ki azt is, hogy az elektromos nagykocsi hogyan viselkedik laza talajon. A tervek szerint az iNext gyártását jövőre kezdi meg a BMW a dingolfingi gyárában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.